Adlon Pizzeria & Sportsbar

Hotell Adlons restaurang är Ålands enda sportsbar som också serverar de bästa pizzorna. Förutom att visa sporten alla vill se lockar restaurangen med ålänningarnas absoluta favoritpizzor.

Det är lätt att förstå varför Adlons pizzor är så populära. De bakas på plats på en botten gjord enligt ett egenkomponerat recept tillsammans med restaurangens omsorgsfullt tillagade tomatsås. 

Som kronan på verket använder Adlons skickliga pizzabagare smakrik ost från det lokala Ålandsmejeriet ÅCA, som tillsammans med degen och tomatsåsen utgör grunden i varje favoritpizza på menyn.

Omtyckt pizzameny

På Adlons pizzameny hittar du både klassiker och pizzor med nytänk. Om du mot förmodan inte hittar en pizza som lockar dig kan du alltid välja ”Din favorit” och komponera din egen måltid.

Pizzerian har dessutom Ålands lättaste telefonnummer (018-12345), gott om parkeringsplatser och generösa öppettider – alla dagar året om förutom julafton, juldagen och nyårsafton. Här är det alltid enkelt att stilla pizzasuget.

Visar toppmatcher

Adlon är även en given mötesplats för alla sport­intresserade. Här kan du se idrotts­evenemang och toppmatcher i olika sporter på storbilds-TV. Vid större idrottsevenemang håller baren dessutom extra öppet.

Sommartid lockar den soliga terrassen där du kan njuta av utsikten över hamnen tillsammans med något gott att äta och dricka.