BOKA DIREKT - garanterat bästa prisAdlon Pizzeria & Sportsbar

ADLON PIZZERIA & SPORTSBAR

Hotell Adlons restaurang Adlon Pizzeria & Sportsbar ligger i västra hamnen och är Ålands enda sportsbar. Här serveras ålänningarnas favoritpizzor och visas sporten ni vill se– en given mötesplats för alla sportintresserade. På sommaren erbjuder uteterrassen ett perfekt ställe att njuta av solen och utsikten över hamnen.

Våra pizzor bakas på plats på en botten utifrån ett egenkomponerat recept bestående av specialvetemjöl, vatten, jäst, olivolja och lite salt. Tomatsåsen är gjord på ett hemligt recept signerat Ikram, som han utvecklat och förfinat under sina decennier som Ålands främsta pizzabagare. Det som förenar deg- och tomatsåsrecepten är de hemliga ingredienserna mycket omtanke och ännu mera kärlek, vilket ger ett hantverk vi är väldigt stolta över. Som kronan på verket använder vi oss av ost från lokala ÅCA, med både smak och egenskaper som tillsammans med degen och tomatsåsen ger ålänningarnas favoritpizza.

Vår pizzameny innehåller både klassiker och nya tiders pizzor, om du mot förmodan inte hittar en sort som smakar kan du alltid välja ”Din favorit” och komponera din egen pizza. Ålands lättaste telefonnummer (018-12345), gott om parkeringsplatser vid Adlon och generösa öppethållningstider (öppet alla dagar om året förutom julafton, juldagen samt nyårsafton) gör det enkelt att stilla pizzasuget hos oss.

Hos oss kan du se idrottsevenemang och toppmatcher i olika sporter på storbilds-TV. Vid större idrottsevenemang håller vi extra öppet!

Mer information på Adlon Pizzeria & Sportsbars hemsida.

Hamngatan 7
22100 Mariehamn
Åland
Tel: +358 18 12345
info@pizza.ax