BOKA DIREKT - garanterat bästa prisVåra hotell

ÅLANDHOTELS består av tre hotell i Mariehamn - Hotell Pommern, Hotell Savoy och Hotell Adlon.

Hotell Pommern i centrala Mariehamn har välkomnat gäster sedan slutet av 1960-talet och har genomgått omfattande om- och tillbyggnadsarbeten.  Vi har rivit de äldsta delarna av hotellet och istället byggt nya hotellrum, en helt ny restaurang och vinbar, ett nytt receptionsområde med lounge samt nya möteslokaler. Njut av lunch eller middag på hotellets uppskattade restaurang Kvarter5. Både hotell Pommern och restaurang Kvarter5 är Svanenmärkta.

På Svanenmärkta Hotell Savoy bor du fräscht och miljövänligt i centrum av Mariehamn, nära till shopping, badstränder och sevärdheter. Hotellets restaurang Bistro Savoy är en pärla och vid uteserveringen kan du sitta och iaktta Mariehamns flanörer. I rumspriset ingår alltid en rejäl frukostbuffet och på hotellet finns såväl bastu och pool som fullständiga konferensmöjligheter. 

Hotell Adlon ligger endast ett stenkast från terminalen och nära det mysiga hamnområdet vid segelfartyget Pommern. Du kan njuta av solgasset på den trevliga uteserveringen i solgasset och titta på färjorna som lägger till eller äta en god pizza på Adlon Pizzeria och Sportsbar. Härifrån är det promenadavstånd till centrum och ett flertal sevärdheter.