Hotelli Adlon

Hotelli Adlon on hotelleistamme lähinnä merta Maarianhaminan länsisatamassa. Hotellista avautuu merinäköala ja laivat ovat kävelyetäisyydellä.

Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka Viking Linen tai TallinkSiljan terminaaleihin. Yhtä lähellä ovat Merimuseo ja Pommern-purjelaiva, jotka ovat Ahvenanmaan tärkeimpiä nähtävyyksiä. Museokäynnin jälkeen voit nauttia hyvän aterian Nautical- tai ÅSS Paviljongen -ravintolassa.

Hotelli on kävelymatkan päässä myös Maarianhaminan keskustasta, jossa on ostospaikkoja, ravintoloita ja lisää nähtävyyksiä.

Hyvä perhehotelli

Hotelli Adlonin suosituimmat paikat ovat sauna- ja allasosasto ja viihtyisä terassi. Terassilla voit nauttia jotain viilentävää auringonpaisteessa ja seurata laivojen saapumista satamaan. Ja myöhemmin saat ihailla kaunista ilta-aurinkoa.

Hotellin Pizzeria & Sportsbar tarjoaa hyvää syötävää ja juotavaa ympäri vuoden. Baarissa on myös biljardipöytä. Urheilutapahtumia ja huippumatseja on hauska seurata yhdessä muiden urheilusta kiinnostuneiden kanssa.

Lasten ja nuorten viihtymisen takaavat leikkihuone, pingispöytä, Playstation4 ja seurapelit. Niiden ansiosta myös seurueen aikuiset saavat vähän omaa aikaa.

Tervetuloa!
 

Familj äter på uteserveringen vid Hotell Adlon i Mariehamn.

Vastaanoton aukioloajat

Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden,keväällä ja syksyllä saattaa olla rajoitetusti henkilökuntaa paikalla öisin. Tavoitatte aina henkilökuntamme puhelimitse.

Adress

Hamngatan 11
22100 Mariehamn
Åland, Finland
Puh: +358 18 15300
info@alandhotels.fi

Hotellitiedot

54 huonetta

3 kerrosta

Vastaanotto 24h

Lobbybaari

Ulkoterassi

Adlon Pizzeria & Sportsbar

2 saunaa sekä uima-allas 

Leikkihuone, PS4 ja pingispöytä

Keskustaan n. 1000 metriä.

  • Wi-Fi
  • 24/7
  • Hissi
  • Parkkipaikka
  • Sauna
  • Allas
  • Leikkihuone

60.094953102001, 19.92800027132