Ruoka & juoma

Ålandshotelsilla on kolmen hotellin lisäksi myös kolme ravintolaa. Kvarter5-ravintolassa voi herkutella rennosti, Adlon Pizzeria & Sportsbar tarjoaa suosikkipizzat ja Hotelli Savoyn ravintola valmistaa ryhmille maukkaat ja laadukkaat ateriat etukäteistilauksesta.

Taatusti hyvää jokaiseen makuun!

Kvarter5

Kvarter5 on Hotelli Pommernin ravintola, jossa tarjoillaan monipuolisia ja vähän uudella tavalla ajateltuja makuelämyksiä. Perustana ovat sesongin mukaan valikoidut ahvenanmaalaisten lähituottajien parhaat tuotteet. À la carten lisäksi ravintolassa on tarjolla hotelliaamiainen sekä arkisin lounas. 

Hotelli Savoy

Hotelli Savoyn ravintolan runsas hotelliaamiainen on hyvä päivän aloitus. Ravintola toimii iltaisin myös tilausravintolana ryhmille. Tätä mahdollisuutta arvostavat erityisesti meillä majoittuvat urheilujoukkueet ja muut yhdistykset. Hotellin lobbybaarissa on tarjolla juomia ja pientä purtavaa.

Adlon Pizzeria & Sportsbar

Adlon Pizzeria & Sportsbar on Ahvenanmaan ainoa sporttibaari, josta saa myös ahvenanmaalaisten suosikkipizzoja. Se on myös kaikkien urheilusta kiinnostuneiden kohtaamispaikka - täällä näytetään matsit, jotka on pakko nähdä! 

Kesäaikaan läntinen terassi houkuttelee istumaan ja nauttimaan auringosta ja näköalasta satamaan.

Kvarter5 Hotell Savoy Adlon Pizzeria & Sportsbar