Alennusta ja bonusta hotelliyöpymistä

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kaikista Ålandhotelsin toimipaikoista. Ålandhotelsilla on kolme viihtyisää hotellia Maarinahaminassa, hotellit Adlon, Pommern ja Savoy.

Hyödynnä Ålandhotelsin tarjoamat erikoishinnat – asiakasomistajan etu on aina vähintään 6 € päivän normaalihinnasta. Bonusta kertyy myös Adlon Sportsbar & Pizzeriasta ja ravintolasta Kvarter5.

Asiakasomistajana saat:

  • Edullisemmat majoitushinnat - aina vähintään 6 euron etu / majoitusvuorokausi päivän normaalihinnasta Adlonissa, Pommernissa ja Savoyssa.
     
  • Asiakasomistajille suunnattuja erikoistarjouksia ravintola ja Adlon Sportsbar & Pizzeriassa ja ravintolassa Kvarter5.
     
  • Bonusta kaikista Ålandhotelsin toimipaikoista

Varmista Bonus majoituksestasi Ahvenanmaalla - Asiakasomistajat saavat Bonusta kaikista yöpymisistä Ålandhotelsin hotelleissa kun varaus on tehty Ålandhotelsin verkkosivuilta www.alandhotels.fi, myyntipalvelusta 018-15555 tai sähköpostitse info@alandhotels.fi.

Bonusta saa myös koko hotellipaketin hinnasta kun maksat koko paketin paikan päällä hotellissa. Asiakasomistajille tarkoitetut erikoishinnat ovat varattavissa ainoastaan näistä kanavista. Kampanjakoodi verkkovarauksia varten on BONUS.