VARAA HETI - takuulla paras hintaHotellit

Ålandhotelsilla on kolme hotellia Maarianhaminassa -  Hotelli Pommern, Hotelli Savoy ja Hotelli Adlon.

Täysin uudistettu Hotelli Pommern avasi ovensa maaliskuussa 2015. Ålandhotels aloitti hotellikiinteistön mittavat laajennus- ja peruskorjaustyöt loppusyksystä 2013. Hotellin vanhimmat osat purettiin ja tilalle nousi nykyaikainen hotelli, jossa on 95 korkeatasoista, täysin uutta huonetta avara, lounge sekä viinibaari laajoine viinivalikoimineen. Huoneiden sisustuksessa yhdistyvät modernin tyylikäs toiminnallisuus ja viihtyisyys. Sekä hotelli Pommern että hotellissa sijaitseva Kvarter5 ravintola ovat Joutsenmerkittyjä.

Joutsenmerkityssä Savoy-hotellissa asut mukavasti ja ympäristöystävällisesti Maarianhaminan keskustassa, lähellä kauppoja, uimarantoja ja nähtävyyksiä. Hotellin ravintola Bistro Savoyn lasiverannalla voit istua tarkkailemassa kaupungin menoa. Hotellissa on sekä sauna ja uima-allas että eri kokoisia kokoustiloja. 

Hotelli Adlon sijaitsee kivenheiton päässä terminaalista ja viihtyisästä satama-alueesta purjelaiva Pommernin yhteydessä. Hotellissa on myös Adlon Pizzeria & Sportsbar sekä ulkoterassi. Viihtyisä hotelli kävelyetäisyydellä keskustasta ja useista nähtävyyksistä. Täällä voit nauttia auringonpaisteesta terassilla ja seurata laivojen saapumista satamaan.