VARAA HETI - takuulla paras hintaHotellit

Ålandhotelsilla on kolme hotellia Maarianhaminassa -  Hotelli Pommern, Hotelli Savoy ja Hotelli Adlon.

Täysin uudistettu Hotelli Pommern avasi ovensa maaliskuussa 2015! Ålandhotels aloitti hotellikiinteistön mittavat laajennus- ja peruskorjaustyöt loppusyksystä 2013. Hotellin vanhimmat osat purettiin ja tilalle nousi nykyaikainen hotelli, jossa on 95 korkeatasoista, täysin uutta huonetta avara, lounge sekä viinibaari laajoine viinivalikoimineen. Huoneiden sisustuksessa yhdistyvät modernin tyylikäs toiminnallisuus ja viihtyisyys.

Hiljattain uusitussa ja Joutsenmerkityssä Savoy-hotellissa asut mukavasti ja ympäristöystävällisesti Maarianhaminan keskustassa, lähellä kauppoja, uimarantoja ja nähtävyyksiä. Hotellin ravintola Bistro Savoyn lasiverannalla voit istua tarkkailemassa kaupungin menoa. Hotellissa on sekä sauna ja uima-allas että eri kokoisia kokoustiloja.

Hotelli Adlonista, joka sijaitsee aivan sataman vieressä, löytyy myös Adlon Pizzeria & Sportsbar sekä ulkoterassi. Viihtyisä hotelli aivan Maarianhaminan sataman vieressä kävelyetäisyydellä keskustasta ja useista nähtävyyksistä. Täällä voit nauttia auringonpaisteesta terassilla ja seurata laivojen saapumista satamaan. Hotellissa on myös kokoustiloja, saunaosasto sekä uima-allas.